Vertikalmarkiser Karlstad

En vertikalmarkis används för att skydda mot oönskat ljus och värme genom dina fönster. Markisen monteras vanligtvis vertikalt på utsidan av fönstret eller balkongen och kan rullas upp eller ner för att justera mängden sol och ljus som släpps in. Vertikalmarkiser används ofta för att minska uppvärmningen av rummet, skydda mot UV-strålar och förbättra energieffektiviteten i hemmet eller kontoret.

screenmarkis/markisolette hestra bertil
screenmarkis/markisolette hestra olle

Välj dina nya vertikalmarkiser

Våra vertikalmarkiser är tillverkade av olika hållbara material som och finns i fler olika färger, storlekar och funktioner. Välj om du vill styra din vertikalmarkis manuellt eller automatisk med kompletterande motor som hanteras med din smartphone, en fjärrkontroll eller helt självgående med sol- och vindvakt.

I vårt utbud av vertikalmarkiser hittar du enkelt den perfekta screenmarkisen för dina behov. Dukarna är både ljus- och väderbeständiga och du hittar alla våra screenmarkiser i ett flertal varianter – även genomskinliga. I produktbladen kan du läsa mer om varje produkt.

Hitta den perfekta screenmarkisen hos Solskyddspartner

Hestra Bertil filtrerar effektivt solens strålar med hjälp av screenväv, samtidigt som du behåller utsikten.

Hestra Olle är både stabil och väldigt smidigt att montera. Markisen kan liknas vid en rullgardin som i stället sitter på utsidan av fönstret och snyggt kompletterar husets fasad.

Hestra Erik är den kraftfulla vertikalmarkisen med screenväv som smälter snyggt in med fasaden och passar lika bra för villan som i offentliga miljöer.

Hestra Otto silar solljuset och ger dig ett harmoniskt ljus inomhus samtidigt som du behåller utsikten. Den moderna utformningen matchar lika bra med nybyggda, trendiga hus som den klassiska villan. Markisen finns också som Hestra Otto Large i större format.

screenmarkis/markisolette hestra erik
screenmarkis/markisolette hestra otto

Solskyddspartner i Karlstad anpassar din markisolett, screenmarkis & vertikalmarkis efter din smak

Vet du inte vilken vertikalmarkis, screenmarkis eller markisolett du ska välja? Vi på Solskyddspartner hjälper dig att hitta din perfekta vertikalmarkis och kan dessutom skräddarsy dina markiser utifrån dina specifika önskemål.

Som specialister på solskydd kan vi anpassa och installera dina nya screenmarkiser på absolut bästa sätt för ditt hus eller företag, och hjälper dig hitta den markis som uppfyller dina krav när det kommer till bland annat storlek, funktioner, ljusinsläpp och design. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och beställ dina nya vertikalmarkiser idag.

Med en lång erfarenhet inom solskydds­branschen kan vi garantera att jobbet alltid blir väl utfört

Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder. Med kontor och utställning i Karlstad, har vi ett bra läge med nära till hela Sverige.

Se våra tidigare projekt

Njut av solen – Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just dig!