Persienner Karlstad

Söker du nya persienner till ditt hem eller företag? Solskyddspartner har ett brett utbud av snygga och funktionella persienner och vi har lång erfarenhet av konsultation för privatpersoner och företag. Persienner är inte bara ett praktiskt solskydd för dina fönster, det är också en del av din inredning. Därför vill vi säkerställa att du får de perfekta persiennerna för dina behov och din smak. Vi hjälper vi dig med konsultation, måttbeställda persienner och självklart montering.

Persienn för både solskydd och avskärmning av fönster

Funderar du på att köpa persienner? Hos oss hittar du moderna, utanpåliggande persienner som är smidiga att montera, enkla att rengöra och en snygg del av inredningen. Se exempelvis aluminumpersiennen Hestra Majken, med enkel manövrering och en stor variation av lamellmått där du får välja mellan 16, 25 eller 35 millimeter i bredd. Hitta och köp rätt persienn till dina fönster hos oss idag.

persienn avskärmning hestra majken

Tilta lamellerna beroende på hur mycket ljus eller insyn som önskas

Persienner har varit ett populärt och uppskattat solskydd för fönster i många generationer. För både insyn och mörkläggning funkar persienner smidigt, samtidigt som du inte behöver stänga ute ljuset och utsikten helt om du inte önskar det. Våra persienner är både snygga och smidiga att använda, samtidigt som de uppfyller dina behov av mörkläggning, minskad insyn eller helt enkelt ett lagom ljusinsläpp.

Rengöring av persienner

Persienner rengörs bäst med en mjuk dammtrasa eller en dammvippa.

Rengör aldrig persiennerna med kemikalier. Ytorna på lamellerna blir kärva och lamellerna blir smutsiga fortare. Lägg aldrig ner persiennerna i vattenbad, stegbanden kan krympa med sneda lameller som följd. 

Med en lång erfarenhet inom solskydds­branschen kan vi garantera att jobbet alltid blir väl utfört

Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder. Med kontor och utställning i Karlstad, har vi ett bra läge med nära till hela Sverige.

Se våra tidigare projekt

Njut av solen – Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just dig!