Persienner i Karlstad

Solskyddspartner har ett brett utbud av persienner och lång erfarenhet av konsultation för privatpersoner och företag. Det viktigaste för oss är att du får den perfekta persiennen för dina behov och din smak. För en persienn är både ett praktiskt solskydd för dina fönster men också en del av inredningen. Välkommen till Solskyddspartner i Karlstad!

Persienn för både solskydd och avskärmning av fönster

Aluminumpersiennen Hestra Majken, med 50 millimeter breda lameller, är en läcker detalj i rummet. Med sitt kaxiga usteende och slående funktion har den klassiska persiennen fått ett lyft.

persienn avskärmning hestra majken

Tilta lamellerna beroende på hur mycket ljus eller insyn som önskas

Hestra Majken är flexibel i sitt utförande och beställs på millimeter nivå för att passa perfekt. Lamellerna går att få i bredderna 16, 25 och 35 millimeter, som är vanligt förekommande i till exempel sovrum.

Rengöring av persienner

Persienner rengörs bäst med en mjuk dammtrasa eller en dammvippa.

Rengör aldrig persiennerna med kemikalier. Ytorna på lamellerna blir kärva, lamellerna blir smutsiga fortare. Lägg aldrig ner persiennerna i vattenbad, stegbanden kan krympa med sneda lameller som följd. 

Med en lång erfarenhet inom solskydds­branschen kan vi garantera att jobbet alltid blir väl utfört

Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder. Med kontor och utställning i Karlstad, har vi ett bra läge med nära till hela Sverige.

Se våra tidigare projekt

Njut av solen – Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just dig!