Fönstermarkis utvecklad för det skandinaviska klimatet

Hestra Tage är en storsäljande fönstermarkis med anpassade mått efter önskemål. Markisen har även ett stort utbud av materialval av profiler och vävkollektioner. Hestra gör en av marknadens bästa fönstermakiser. På Solskyddspartner arbetar med bara med produkter som noga testats av våra markisexpeterter.

fönstermarkis hestra tage

Kraftig och stabil fönstermarkis med möjlighet till seriekoppling

Hestra Tage Large måttanpassas helt efter önskemål och kan fås ända upp till 5,6 meter i bredd. Skräddarsy markisen unik, med stort utbud av material som erbjuds. Behöver du fönstermarkis med motor? Tveka inte att kontaka Solskyddspartner så hjälper vi dig med allt ifrån konsultation, reparation och installation.

Rengöring av markis

Tvätta regelbundet duken. Är det mycket pollen i luften spola av markisväven med vattenslangen.

Ta bort enklare fläckar med mjuk borste. Kvarvarande smuts kan sedan tvättas bort med en enkel mild tvållösning och ljummet vatten. (Obs! Ej maskintvätt) Använd inte Yes diskmedel eller Såpa. För svårare fläckar och mögel, tvätta med en lösning som innehåller 1 kopp (240 ml) blekmedel (undvik medel med peroxider) och ¼ kopp (60 ml) mild tvål utspädd med 4 liter vatten. Skölj därefter noggrant för att få bort alla tvålrester. Låt sedan tyget torka utomhus.

Använd aldrig några andra kemikalieprodukter än ovan nämnda.

Kör upp markisen vid regn och stark vind.

Rulla inte ihop markisen när den är blöt om det inte är absolut nödvändigt. Om den trots allt har rullats upp blöt, kör snarast ut den igen för att torka.

Undvik att det bildas vattenpölar på väven genom att hålla rätt lutning på markisen. Rådgör med oss på solskyddspartner.

Med en lång erfarenhet inom solskydds­branschen kan vi garantera att jobbet alltid blir väl utfört

Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder. Med kontor och utställning i Karlstad, har vi ett bra läge med nära till hela Sverige.

Se våra tidigare projekt

Njut av solen – Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just dig!