Duette / plisségardiner för alla typer av fönster

Plisségardinen Hestra Greta är ett tidlöst solskydd med en veckad väv i 20 eller 32 millimeter. Tack vare sitt flexibla utförande så passar gardinen till nästan alla typer av fönster, sneda-, höga-, låga- och även takfönster.

Fäster man gardinen med hjälp av linor finns möjligheten att justera väven uppifrån och ner eller nerifrån och upp, precis i den höjd som skyddet önskas.

plisségardin hestra greta
plisségardin tak hestra ingrid

Duettegardin med isolerande effekt, året om

Hestra Ingrid är duettegardinen med klimat och design i fokus. Gardinen är tillverkad av unika cellvävar som håller kylan ute på vintern och stänger ute värmen på sommaren.

Tack vare sitt flexibla utförande så passar den till nästan alla typer av fönster, sneda-, höga-, låga- och även takfönster.

Rengöring av Plissé & Duettegardiner

Tvätta i en mild tvättmedelslösning i ca 30°C, skölj ordenligt, tryck ihop textilen och pressa ut vattnet. Gardinen ska inte droppa vatten. Häng upp fuktig och håll stängd under torkning. Öppna och stäng gardinen flera gånger under torkningen för att förhindra att vecken klibbar ihop. Använd ej strykjärn. 

För motoriserade eller vevmanövrerade gardiner är det viktigt att se till att de mekaniska delarna inte utsätts för tvättmedel eller vatten. 

OBS! Dessa tvättråd gäller ej metalliserade textilier och ytbehandlade mörkläggningsgardiner. 

Med en lång erfarenhet inom solskydds­branschen kan vi garantera att jobbet alltid blir väl utfört

Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder. Med kontor och utställning i Karlstad, har vi ett bra läge med nära till hela Sverige.

Se våra tidigare projekt

Njut av solen – Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen för just dig!