PERSIENNER

Hestra Aluminium finns med 16, 25, 35 eller 50 mm breda lameller för frihängande montering eller mellanglasinstallation. Välj bland många färger för att matcha dina möbler och övrig inredning. Tack vare en framgångsrik kombination av snygg design och pålitlig konstruktion är det en mycket populär persienn. Vid frihängande installation levereras Hestra Aluminium med ett fallsäkrat linlås för enkel manövrering och god säkerhet. För att ytterligare öka säkerheten finns en delbar linknopp tillgänglig. Detta betyder att om något fastnar mellan linorna så kommer linknoppen att delas i två delar, en viktig detalj för barn och husdjur.

Hestra träpersienn är en exklusiv solskyddsprodukt som ger ett stilfult intryck. Lamellerna i persiennen är 50 mm breda och stegsnöret som binder lamellerna samman går att få i extra brett utförande som tillval.

Produktblad persienner

Persienner

Här finner ni ett urval av våra produkter inom persienner. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök så kan vi tillsammans komma fram till den bästa lösningen för just dig. Njut av solen!